top of page
0Z7A4003_edited_edited_edited.jpg
TENANT IMPROVEMENT PROJECTS

We specialize in improving structures to meet the needs of our clients and their guests. Our diverse portfolio of experience is a testament to Wespac’s ability to deliver each project to be the best of its kind.

Link Cube-3.jpg

Uptown Phoenix

Office TI Project: 
The LINK

This tenant improvement project consisted of two build-to-suit three-story office buildings, with a newly constructed glass-enclosed amenity atrium space connecting the two exisiting office structures with a restaurant and coffee bar serving the building tenants and surrounding community.

Anchor 1
Office

BEFORE + AFTER

Drag the divider line from left to right to view our tenant improvement and renovation project transformations.

0Z7A3944.jpg

Biltmore Area

Exterior Refresh TI:

Anchor 4

Camelback Lakes

Located along the prestigious Camelback Corridor, this office building refresh consisted of demolition, on-site grading & drainage, overall landscape, hardscape including steel planters, canopies, towers and an overall paint refresh. 

reddit.PNG

Downtown Phoenix

Renaissance Square

High-Rise Building TI:

This project consisted of the renovations of two existing building lobbies and lower-level restroom additions. New finishes included terrazzo flooring, GlasPro wall, wood slat feature walls, a living plant wall, and custom pendant light fixtures for an open and inviting public space.

Anchor 2
AustinlaRuePhotography(3of32).jpg

North Scottsdale

DC Ranch - Men's Locker Room

Hospitality TI:

This high-end tenant improvement included an interior remodel refresh of the existing finishes. As much of this space was original to the clubhouse, all finishes were updated to current DC Ranch standards. The bar space was nearly doubled by adding a 36’ steel beam and a caisson to support the existing structure. Existing doors and windows were replaced with full width bi-folding doors; allowing additional access to the outdoor dining patio.

Anchor 3
Launch Pad Mesa-11.jpg

Downtown Mesa

Newberry Station

Adaptive Reuse TI:

This Adaptive Reuse project consisted of two levels of open floorplan creative office improvements. The lower-level features two soundproof recording studio rooms, four on-demand conference rooms, and private office suites. The ground-floor level contains an open concept kitchen and lounge with flexible co-working areas. The exterior renovation of the building includes a new steel canopy and stucco façade. The installation of a new storefront slider system adds to the open-air design concept by bringing the outdoors in with retractable slider windows. 

bottom of page