PVCC PARKING & STORAGE
Paradise Valley Country Club has been providing a unique “home away from home” experience for Members since 1953.
The Club’s growing membership and thriving operations prescribed the need for rejuvenating the main entrance, more storage, and additional parking.

The entry drive refresh included the demolition of the existing drive, new DC stone veneer walls with precast caps, new paver and flagstone drive, new custom monument signage, and the rework of existing site utilities. The addition of the new parking lot required extensive hard dig and rock excavation. The new two-story storage building provides a home for event planning and storage, cart storage, shipping and security. Features include cast-in-place basement walls with structural steel columns, a wood-framed main level with large rough-sawn timber, an Autoquip Equipment Lift and Canterra pavers.

Matching the existing exterior finishes required meticulous attention to detail. The new covered patio elegantly ties into the existing outdoor patio; offering picturesque mountain views for Members to enjoy.


Paradise Valley, AZ